مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پاسخ و راهنمایی

1- سندی زراعی از زمان اصلاحات ارضی به ما رسیده که معادل 1280 سهم ملک مشاع کشاورزی از 4990 سهم است لطفاً بفرمایید این 1280 سهم ما معادل چند هکتار از زمین مذکور است یا چند مترمربع را شامل میشود این زمین در منطقه چالوس استان مازنداران است راهنمایی بفرمایید ممنون میشوم.
2- در محاکم حقوقی یک جریب زمین کشاورزی آبی و دیمی معادل چند متر مربع است.
3- لطفا اگر ممکنه بفرمایید سند های دستنویس عادی قدیمی املاک کشاورزی در مقابل سندهای زراعی رسمی تاریخ بعد دارای اعتبار و سندیت برای محاکم حقوقی قضایی هستن یا نه ممنون

پاسخ ها :

میزان سهم مشاع از زمین کشاورزی سهم از زمین مشاع یک جریب زمین کشاورزی اعتبار سند دستنویس عادی سند دستنویس ملک کشاورزی سند زمین سند