مشاوره حقوقی رایگان - زمين مشاع

با سلام
پدر بزرگ من زمين کشاورزي به ميزان 20 سهم مشاع دارد ( سهم = هکتار ) ورثه پدر بزرگم 2 برادر و 1 خواهر مي باشد که انحصار وراثت نيز انجام شده . از وراث نامبرده پدر بزرگم در حال حاظر فقط 1 خواهر در قيد حياط است . 2 برادر ديگه فوت شده و انحصار وراثت آنها نيز انجام شده .
حال با توجه به اينکه 7 سهم از اين سند در کنار روستا مي باشد و يکي از فرزندان برادر فوت شده تصميم به احداث گلخانه دارد چگونه بايستي براي مشخص شدن سهم خود و دريافت سند اقدام نمايد .
و اينکه با توجه به ارزش مند بودن اين 7 هکتار ايا تنها امکان تقسيم همين ميزان سهم وجود دارد ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا با توافق همه وراث یا از طریق دادگاه با گواهی انحصار وراثت و تقاضای هر یک از وراث مبنی بر تقسیم ترکه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انحصار وراثت و تقاضای هر یک از وراث مبنی بر تقسیم ترکه