مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری از مسکونی به تجاری محله ای با مجوز شهرداری و پرداخت عوارض

با سلام
قطعه زمینی در شهرک آرین از پلاکهای واگذاری تعاونی بازنشستگان ارتش در سال 80 خریداری نمودم. در سال 86 مسکن و شهرسازی سند اراضی واگذار شده را باطل و با دریافت وجه طی قرارداد واگذاری جدید با متراژ کمتر به اعضاء تعاونی تحویل نمود. اینجانب با پرداخت عوارض شهرداری در پروانه ساخت مقدار 20 متر در قسمت پارکینگ تجاری گرفتم حال که برای انتقال سند تک برگ به مسکن و شهرسازی مراجعه نمودم. مسکن از انتقال سند امتناع می نماید و اظهار می دارد باید بهای 20متر تجاری را به مسکن و شهرسازی پرداخت نمایید. لطفا اینجانب را راهنمایی نمایید. با تشکر