مشاوره حقوقی رایگان - احتساب سنوات فارغ التحصیلان سال 73-74

با سلام
من فارغ التحصیل دانشسرای تربیت معلم سال 73-74 هستم که طبق تعهدی که دادم می بایست بعد از فراغت از تحصیل به مدت سی سال در اموزش و پرورش مشغول به خدمت شوم اما بعد از فراغت از تحصیل به دلیل نبود ردیف از ما خواستند که منتظر بمانیم بعد از چند ماه منتظر ماندن و مراجعات متعدد جوابی دریافت نکردم و گفتن میتوانید به خدمت سربازی بروید بعد از خدمت هم میتوانید استخدام شوید بعد از اتمام خدمت با مراجعات متعدد باز هم جوابی دریافت نکردم تا اینکه بعد از چند سال از طریق رای دیوان در سال 91 به استخدام اموزش و پرورش در امدم ایا میتوانم درخواست فاصله خدمتی بین سال 73 تا 91 نمایم یا خیر
لازم به ذکر است که دو سال سربازی و چهار سال دانشسرا هم جز سنوات محاسبه شده است و من بعد از استخدام با مدرک دیپلم دو سال بعد مدرک کارشناسی خود را گرفته ام

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام علیکم با توجه به اینکه شما در طول مدت

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام خیر فقط دوره دانشسرا و سربازی به حساب می اید