مشاوره حقوقی رایگان - بازسازی مالک جدید منجر به خرابی واحد مستاجر

با سلام
دو روز بعد از اجاره صاحبخانه کل ملک خود را که شامل دو واحد دوبلکس بود فروخت. مالک جدید قصد بازسازی کامل (هر دو واحد) دارد و چون من در واحد اول مستاجر هستم شروع به بازسازی واحد دو کرده است بطوریکه بجز سر و صدای خیلی زیاد گچ قسمتهایی از واحد من ریخته و دیوار هم ترک برداشته و باز هم قصد ادامه کار دارد. در واقع با توجه به قدیمی بودن ساختمان و تغییرات کلی واحد امنیت جانی ما به خطر افتاده ولی مالک جدید همچنان مشغول است و اظهار میدارد اگر زودتر خانه را خالی کنید هم برای شما خوب است هم برای من چون میخواهم واحد بالا و پایین را یکی کنم. قرارداد من تا خرداد سال دیگه است. چکاری میتوانم انجام دهم.
ممنون

پاسخ ها :

بازسازی ملک منجر به خرابی واحد مستاجر خسارت به واحد مستاجر به دلیل بازسازی مالک خسارت به مستاجر اجاره موجر مستاجر خسارت