مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از سایت شرط بندی خارج کشور

من مبلغ بسیار بالایی در چندتا سایت شرط بندی باختم آیا میتونم پولم رو پس بگیرم چون این سایتها معمولا در ایران نیستن چکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید و اینکه چه عواقبی ممکنه برای خودم داشته باشه؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ به جهت تخصصی شدن رسیدگی دادسراها، به عنوان مرجع انجام تحقیقات مقدماتی در رابطه با جرم، دادسرای تخصصی رسیدگی به جرایم اینترنتی و فضای مجازی، صرف نظر از هر نوع جرمی که در فضای مجازی ارتکاب می یابد، اعم از کلاهبرداری، شرط بندی و تحصیل مال از طریق نامشروع، قماربازی و گروبندی اینترنتی، مکلف به رسیدگی شکایت از سایت شرط بندی و قماربازی آنلاین، می‌باشد. ضمن مطالبه وجه بجهت دارا شدن بلا جهت موضوع را پیگیری نمایید.