مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ازدواج و مخالفت شدید مادر خانم

سلام وقت بخیر
بنده 38 سال سن دارم یک ازدواج ناموفق داشتم و حاصل این ازدواج یک دختر 11 ساله و الان ده ساله که متارکه کردم تقریبا پنج ماه پیش با یک خانمی اشنا شدم از طرف خواهر ایشون که پیشنهادشو بهم داد که ایشونم یک ازداواج ناموفق داشتن و 37 سالشونه و اونم ده سال پیش متارکه کرده همچیز عالی پیش رفت و ما شدیدا بهم وابسته شدیم و خانوادشم راضی بودن در اوایل کار
ولی متاسفانه یهو نمیدونم چی شد که مادرشون مخالف صددرصد شد و باهاش که صحبت کردم گفت استخاره گرفتم خوب نبوده که با اطمینان میگم دروغ گفت چون خواهر بزرگشون عروس یکی از فامیل نزدیکمونه ترس داره که خواهرش بیاد تو فامیل ما نمیدونم ترسش مال چیه و نا گفته نمونه تا جایی که تونسته خواهرشو تخریب کرده که به حساب خودش از چشم من و خانوادم بندازه خیلی حرفهای دروغ زده بود بر علیه خواهرش حتا یک نمونه بگم که گفته بود ایشون قرص اعصاب مصرف میکنه
الان بقدری ترسیدن که شاید ما بریم عقد کنیم گوشی تلفنشو ازش گرفتن و حتا یک لحظه بهش اجازه نمیدن که تنها بره بیرون
ولی خوشبختانه دوتامون به عشق همدیگه پی بردیم و صادقانه بهتون بگم اصلا نمیتونیم از هم بگذریم و فکر نمیکنم سنمون بهمون اجازه بده که بخوایم احساسی تصمیم بگیریم
حتا ما خودمون برنامه ریزی کردیم که ایشون رفته درخواست شناسنامه المثنی داده چون شناسنامشو خانوادش قایم کردن
حالا بنظر شما خودمون بریم محضر برای عقد مشکلی در اینده برامون پیش نمیاد
البته شغلم تو تهران شرکت دارم
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

مخالفت خانواده دختر با ازدواج مخالفت با ازدواج ازدواج قوانین ازدواج