مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول خانه فروخته شده

با سلام و خسته نباشید.
درسال88 یک منزل که دو سهم از مادرم و سه سهم از پدرم بود، به شخصی فروختیم که نصف پول را گرفتیم ولی بقیه را نداد.
به دادگاه شکایت کردیم که حکم به پرداخت 14میلیون به ما کردند، که متاسفانه زورمان بهش نرسید و نتوانستیم بگیریم.
درضمن خریدار سال88 تقریبا دوماه بعد خانه را به شخص دیگری فروخت و تمام پول را از خریدار جدید گرفت.
ما حکم ‌دادگاه و سند را بخاطر بدهی به بیمه دادیم که انها بتوانند بگیرند، ولی متاسفانه فقط حسابهایش را مسدود کردند چون اموالی ندارد و همه را بنام خانمش کرده است.
گفتند ما بیش از این نمیتوانیم کاری کنیم. در ضمن دوسهم مادرم بنام خریدار اول شده است.
الان ما چکار میتوانیم انجام دهیم باتوجه به حکم داگاه که در سال 89داریم، ایا موفق میشویم،ایا به نرخ روز باید بپردازد.
لطفا ما را راهنمایی کنید که بعد از ده سال بتوانیم به حق خود برسیم.
باتشکر فراوان از زحمات همگی

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

با سلام. باید به اجرای احکام مراجعه نمایید در خصوص خسارت تاخیر تادیه در حکم دادگاه مشخص گردیده و بدون دیدن حکم نمیتوان مشاوره داد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون سند انتقال داده نشده است لذا این اهرم فشار خوبی است و در ضمن چون ملک فروخته شده است لذا امکان اعاده منزل صفر است و صرفا بر اساس همان رای سال 89پول شما به روز می شود