مشاوره حقوقی رایگان - پايان مدت اعتبار توافق نامه مالی

با سلام. با مالكين چند قطعه زمين برای انجام امورات قضايی و اداری چند قطعه زمين يك قرارداد جعاله تنظيم نموده ام كه پس از حصول نتيجه و فروش هر قطعه زمين ٥٠ درصد از قيمت زمين را به اينجانب به عنوان اجرت بدهند. من هم طی يك توافق نامه مالي كه دو سال اعتبار داشته است و آن هم بابت همه قطعات زمين مي باشد قرار شده است كه ٢٥ درصد از سهم ٥٠ درصدی خود را پس از فروش هر كدام از قطعات زمين به ايشان بدهم. در حال حاضر مدت اعتبار توافقنامه مالی ايشان كه با من نوشته اند چند ماه است كه به پايان رسيده است و اينجانب قصد دارم كه اقدامات اداری و قضايی مربوط به يك قطعه زمين كه تا كنون هيچ اقدامی در مورد آن توسط خودم يا ايشان صورت نگرفته است را بدون ايشان شروع كنم. سئوال اينجانب اين است كه با توجه به اينكه مدت توافق نامه مالی ايشان به پايان رسيده است و تا كنون هيچ اقدامی توسط ايشان بابت اين زمين صورت نگرفته است مي توانند صرف اينكه يك توافق نامه مالی ( كه مدت اعتبار آن هم پايان يافته است) بابت همه پلاك ها از من داشته اند طلب ٢٥ درصد مبلغ توافق نامه را در صورت حصول نتيجه را نمايند ؟ با تشكر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باتوجه به اهمیت موضوع حضوری بامدارک به وکیل مراجعه نمایید.موفق باشید