مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

بنام خدا ملکی را پس از 10 سال دادخواست دادن با پیگیری های خودم موفق به گرفتن شدم برای ساختن مجبور به دادن مشارکت شدم قراردادی نوشتیم با دونفر املاکی توسط بنگاهدار دیگری مضمون قرارداد مشارکت بین من و دونفر املاکی سازنده در 8 واحد 4 طبقه دو واحد بمن و 6 واحد بین خودشان تاریخ تحویل 98/5/30 از دو واحد خود یک واحد را پشت ورقه با امضای خودم بخشیدم به زن طرف درگیری ده ساله اشتباه کردم و آن موقع زمین کلنگی بوده شروع بر ساخت کردن نزدیک یکسال پس از قرارداد بعلت نیاز مالی واحد خود را فروختم چون اینان وضع مادی و نداشتن سواد حقوقی آپارتمان منو بقیمت 160 میلیون تومن فروختن که 65 تومن نقد دادن و بیست تومن را دو تومن سه تومن دادن بدون اینکه از فروش آپارتمان بمن قولنامه دهند قبل از این موضوع یکبار باهم جمع شدیم و من گفتم که دو واحد بمن دادید یکی را بخشیدم یکی را فروختم.. 6 واحد سهم شما برداشتید اگر میتوانید طبقه 5 دو واحد 50 متری بسازید یکی مال شما یکی هم مال من که بعد 60 سال دربدری صاحب خانه شوم مدت 4سال جنگ بودم ایثارگرم ریالی حقوق نمی گیرم کمکم کنید مالک زمین با حکم دادگاه من هستم شروع کردن به دبه درآوردن نمیشه کور میشه نور نداره همه را دروغ بعد چند روز گفتن میتوانیم یک واحد بسازیم نصف مال شما نصف مال ما بیست میلیون تومن بمن دادند یک ورق کاغذ معمولی آوردن بدون درج متراژ و ابعاد ساختمان فقط نوشتن آقای ن رضایت داده ما یک بنا بسازیم بیست تومن همین مدتها گذشت 250 میلیون تومن چک تضمین ساخت بموقع آپارتمانها سر تاریخش بنام من صادر کردن همان تاریخ 98/5/30 و از این روز تا هر زمان ساخته شده روزی صدهزار تومان غرامت بپردازند مدت 13 ماه از تاریخ تحویل گذشته و با شروع مشارکت من با پیش فروش کردن چون شغالان املاکی است دو مشارکت 16 واحدی با پیش فروش مشارکت من خریدن و ساختن بهره چند میلیاردی بردن چند پرونده مال مردمداری در دادگاههای رشت دارن به پول و پارتی خود می‌نازند با مراجعه به رای دیدن ساختمان تعجب کردم طبقه پنجم یک واحد 160 متری پنت هاوس ساختن خارج از مشارکت بین ما بسته شده و چکی که نزد من بود برگشت زدم و غرامت صدهزارتومنی را پرداخت نمیکنند و آپارتمان را تحویل نمیدهند میگویند هیچ کاری هم نمی توانی بکنی من که ایثارگر جنگم و بدون ریالی حقوق و تسهیلات نگرفته ام با دستان خالی و مستاجرین چه باید بکنم ایا بعلت نداری و فشار صاحبخانه برای بلند شدن از خانه اش تن به هر ذلتی بدهم دو جوان که فقط دنبال خوردن حق مردم هستند ادعای آپارتمان باکتری دارند برای زندگی با بیست میلیون تومن مرگ برایم آرزوست چطور نتوانم بیش از 4سال با اجنبی جنگیدم چطور نتوانم با این اجنبی ها حق زن و بچه هایم را بگیرم شمارو به این روز تاسوعا کمکم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام برادر گرامی بایدمدارک راببینم لطفابرای گرفتن وقت مشاوره تماس بگیرید