مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هدایای اقوام خود در شب عروسی

سلام خسته نباشید
من و همسرم حدود یکسال و نیمه ازدواج کردیم ، همسرم مشکل شخصیت وسواسی داره و در آستانه طلاق هستیم، بعد از شب عروسی همسر من تمام سکه ها و پول ها رو برای خودش برداشت و در صندوق اماناتش گذاشت، وقتی صندوق امانات پلمپ و باز شد هیچکدوم از اون سکه ها نبودن، آیا من میتونم هدیه هایی که اقوام خودم بهم دادن از ایشون پس بگیرم؟ حالا چه پول چه سکه؟

پاسخ ها :

استرداد هدایای فامیل در عروسی استرداد هدایای عروسی استرداد هدایا