مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هدایای عروسی

با سلام
من سال 94 عقد کردم و سال 96 عروسی، در مراسم عروسی مقداری طلا بابت هدیه عروسی از سمت خانواده همسرم به من داده شد، حدود یک ماه پیش با بذل تمام حقوق و مهریه ایم جدا شدم، الان پدر همسرم درخواست استراداد طلاها کرده و عنوان کرده طلاها را به من امانت داده و فاکتور به نام ایشان است، با توجه به اینکه بنده طلاها را فروختم ایا امکان بازپسگیری توسط ایشان هست؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر اگر فروخته اید نمی تواند پس بگیرد چون اصولا هدایا هبه محسوب می شوند و امانت بودن را پدر شوهرتان باید اثبات نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود سوال شما قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید. |

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. ظاهرا طلا ها قابل استرداد نیست شما باید با ارائه لایحه دفاعیه محکم دفاع نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر موجود نباشیو نمیتواند رای استرداد بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر قابل استرداد نیست با توجه به اینکه عین طلاها موجود نمی باشد