مشاوره حقوقی رایگان - سلام پدرم در شهرستان میخواد حق مالکیت زمیناشو بده به مادرم باید چیز خاصی توی قولنامه بنویسه

سلام پدرم در شهرستان میخواد حق مالکیت زمیناشو بده به مادرم باید چیز خاصی توی قولنامه بنویسه

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام حق مالکیت زمین شامل عرصه اگر شود فقط باید ذکر کند زمین را می فروشد یعنی زمین را به مادر شما انتقال می دهد و اعیان متعلق به پدرتان کماکان می باشد

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام. به دفتر اسناد رسمی یا یک مشاور املاک مراجعه نمایید