مشاوره حقوقی رایگان - سهام شرکت مسئولیت محدود بصورت قولنامه ای

با سلام و احترام.
اینجانب سال گذشته حدود 10 درصد از سهام یک شرکت مسئولیت محدود را بصورت توافقنامه ای (مشابه قولنامه) بدون اشاره به نحوه و زمان انتقال رسمی سهام به مبلغی توافقی که از سوی فروشنده بصورت تخمینی و بدون کارشناسی محاسبه شده بود خریداری کردم. پس از مدتی از آنجایی که متوجه شدم شرکت فعالیت جدی و شفافی نداشته و مدیرعامل (فروشنده) اخلاق کاری مناسبی ندارد و البته اختلافات مالی اقدام به امتناع از دریافت رسمی سهام و فسخ یک طرفه قرارداد در مراجع قانونی نمودم که به دلیل عبارت " امکان فسخ برای طرفین ولو فاحش ولو افحش وجود ندارد به غیر از مواردی که در این توافقنامه ذکر شده" در متن توافقنامه به جایی نرسید (با وجود اینکه بندهای توافقنامه نقض شده بود اما صراحتا به بندی که امکان فسخ را ایجاد میکند اشاره نشده بود). سوال اینست که با توجه موارد ذکر شده و اینکه اظهارنامه بنده جهت ارسال گزارش وضعیت شرکت به مدیرعامل بی جواب مانده چگونه برای فسخ یا ابطال توافقنامه، مطالبه وجه و امتناع از دریافت رسمی سهام میتوانم اقدام کنم؟