مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

با سلام من در طی خدمت سربازی در دوران جبهه سال 65 بر اثر موج انفجار باعث ایجاد تهوع و درد شکم شدم و در بیمارستان صحرایی منطقه عملیاتی (پیرانشهر) تحت جراحی آپاندیس و خارج کردن آپاندیس قرار گرفتم و سپس 15 روز در بیمارستان نقده بستری شدم . با توجه به شرایط جانبازی شامل من می شود؟

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

درود.اگر مدارک بیمارستانی شما موجود باشد جانبازی به شما تعلق میگیرد.