مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی

با سلام. احتراما بنده سرباز سپاه بوده ام. در اثر فعالیت سنگین و آسیب وارده به بیضه مجبور به برداشت آن شده که در صورتجلسه 134 سپاه به عنوان جانباز و به بنیاد شهید ارجاع که بنیاد در ماده 3 گفتند مشمول مقررات جانبازی نمی باشم. پس از آن به ماده 16 و بر اساس گردش کار مقام معظم رهبری با گذشت 4 سال از پرونده، اینگونه جواب دادن:
( برابر گواهی استراحت پزشکی الصاقی که در پرونده یاد شده، مبتلا به اورکیت بوده که بیماری بوده لذا قابلیت احراز ندارد. )
در برگ استراحت پزشکی بنده نوشته شده:
اینجانب تحت عمل جراحی ارکیدکتومی چپ از تاریخ فلان تا تاریخ فلان به مدت 4 هفته نیاز به استراحت دارد.

پاسخ ها :

اسماعیل خلیلی

اسماعیل خلیلی :

استان :

سلام بایستی از اداره مربوطه سوال کنید