مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری و حق و حقوق

با سلام و خسته نباشید مدیر عامل من از کار من راضی نیست میگه چون خودم آوردمت و به حرف من گوش کن استعفا بده منم برسی کنم جواب بدم و من نوشتم بنابه دستور شما استعفا میدم آیا اگر قبول بکنه استعفای منو من حق و حقوقمو میتونم بگیرم و از بیمه بیکاری میتونم بگیرم چیزی و بگم با زور بهم گفته بنویس؟

پاسخ ها :

حقوق کارگر در صورت استتعفا بیمه بیکاری در صورت استعفا کارگر استعفا کارگر بیمه بیکاری استعفا اجباری کارگر کارگر کارفرما