مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام. وقت بخیر. پدر بنده اواخر دهه 60 در یک زمین خالی که وصل به خانه خود بود به من اجازه ساخت مغازه دادند و طی یک دست نوشته که بنظر ارزشی ندارد و فقط یک برگه هست اعلام کردند آن متراژ برای بنده هست. 5سال است که ایشان به رحمت خدا رفتند و یکی از برادرانم که حق خود را گرفته و برخلاف بنده که دست نوشته دارم سند گرفته حالا روی این زمین هم ادعا دارد. باتوجه به پروانه کسب و مالیاتی که همه این سالها دادم آیا میتوانم با آن دست نوشته کاری کنم؟ پدر وقتی در قید حیات بود امضا داد ایشان سند گرفت ولی بنده چنین کاری نکردم و برای سند اقدام نکردم.
با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که قبل از فوت برای ایشان سند زده و به شما دست نوشته واگذاری داده سند ملاک است وایشان میتواند خلع ید شما را بگیرد