مشاوره حقوقی رایگان - ذخیره استخدامی

با سلام
بنده در مهر سال 97 آزمون استخدامی تامین اجتماعی شرکت کردم و نیروی ذخیره شدم که عملا با کسی که قبول نشده بود تفاوتی نداشتم. در اواسط مرداد ماه سال 99 نیروی اصلی که استخدام شده بود از سمت خودشون استعفا دادند. طبق قوانین خدمات کشوری آیا بنده حق این را دارم که به جای ایشان استخدام شوم؟
با توجه به اینکه 24 ماه از آزمون قبلی هنوز سپری نشده من میتوانم اقدام خاصی را در جهت استخدامی انجام دهم؟
به کجا باید مراجعه کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمائید
با تشکر

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
بعد از 24 ماه مطمئن باشید سازمان تشکیلات خود را خالی نمی گذارد و شخص دیگری را جایگزین نموده اصولاً از قبولی های دوره قبل یا اینکه از طرح تعدیل نیروی انسانی سازمان خود را تکمیل نموده در هر صورت می‌‌توانیدبازرسی سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمایید موفق باشید