مشاوره حقوقی رایگان - استخدام ذخیره آزمونی

با سلام
بنده سال 1400 آزمون استخدامی کادر قوه قضاییه شرکت کردم و چون دو برابر ظرفیت بود، من به همراه شخصی دیگری به مصاحبه دعوت شدیم اما ایشان قبول نهایی شدند منتها به دلیل قبولی در آزمون وکالت از کادر قوه انصراف داده است.
خواستم ببینم آیا من جایگزین ایشان می شوم یا خیر؟ واینکه ممکن هست شخصی دیگری را استخدام نمایند؟
سپاس

پاسخ ها :

مصطفی بهرامی

جناب آقای مصطفی بهرامی :

باسلام
بستگی به اداره مربوطه دارد و می توانید از همان طریق موضوع را پیگیری نمایید