مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه داور

بعد از حکم اجرا رای داوری، داور کتبآ اعلام مینماید بعد از فرجه زمانی ابطال رای داوری مدارکی دریافت نمودم که متوجه مغایرت مدارک ارائه شده از طرف خواهان یا خوانده شده ام در این شرایط میتوان پرونده را وا خواهی کرد داور متوجه نشده که یکی از طرفین دعاوی ذینفع نمیباشد ممنون میشم جواب لطف بفرمایید خداوند اجرتان دهد

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

شما میتونید الطال رای داوری رو از دادگاه بخواهید چون رای داور قطعی بوده دیگه دا ر نمیتونه دوباره رای بده لذا فقط داور اونم طبق شرایطی میتونه رای داوری رو ابطال کنه ولی قاعدتا باید حتی المقدور وکیل بگیرید.
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09122219001)

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. داوربعدازصدوررای,فراغ داوری دارد وحق هیچ اظهارنظری راندارد .وپس ازموعد20روزه اعتراض,رای قابل اعاده دادرسی نیست. اگرمدارکی دال بربیحقی محکوم له دارید,بلافاصله به دادگاهی که رای داوربه آن شعبه ارجاع شده مراجعه,وطی درخواست کتبی,بطلان ذاتی رای رابعلت ذیحق نبودن محکوم له را ارائه نمائید اگرمستندات شما,متقن باشد ونیازبه رسیدگی نداشته باشدبرابرماده489آ.د م دادگاه مکلف است بررسی لازم رابعمل وجلوی اجرای رای رابگیرد.وبطلان آن رااعلام نماید.