مشاوره حقوقی رایگان - تعیین میزان سهم ورثه از زمین مشاع

با سلام . پدر بنده بعد از پدربزرگم فوت کردن. پدر بزرگم 10 هکتار زمین زراعی دارن که بصورت نسقی با مدارک اقدام کردیم و برگه مالکیت ایشان را از دفترخانه دریافت کردیم. باتوجه به عدم پیگیری سایر ورثه ، بنده قصد دارم میزان سهم خودم رو تعیین کنم که بتونم از اون استفاده کنم. آیا امکان این کار وجود دارد و از کجا باید شروع کنم ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. ابتدا گواهی حصر وراثت پدربزرگ وپدرتان را شورای حل اختلاف صادر وسپس دادخواست تقسیم ترکه توسط ورثه پدرعلیه ورثه پدربزرگ تقدیم دادگاه نمائید.