مشاوره حقوقی رایگان - بخشودگی جرایم

سلام
وکلای محترم- ضمن تشکر از پاسخگویی حضرتعالی
چنانچه شخصی برای شخصی جهت دریافت وام وثیقه غیر منقول گذاشته باشد و بعلت عدم پرداخت اقساط ملک توسط بانک تملیک شده است و شخص مدیون هم اکنون ورشکست شده است
از نظر حضرتعالی این برداشت درستی است که ضامن هم به اندازه مدیون (ورشکسته) بدهکار میباشد نه بیشتر
آیا راهکاری وجود دارد مبنی بر اینکه ضامن هم مثل مدیون که هم اکنون ورشکسته است از پرداخت جرایم تاخیر معاف شود؟
لطف میکنید راهنمایی فرمائید.

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

با سلام و احترام
ضامن در حدودی که ضمانت کرده است مسئول پرداخت دیون شخص مدیون می باشد و اضافه بر آن خلاف شرع و قانون است. اغلب بانک ها در قرارداد ضمانت از وام گیرنده جرایم تاخیر را هم منظور کرده و از ضامن و وام گیرنده امضا می گیرند در هر صورت برای اظهار نظر بهتر باید متن ضمانت نامه خوانده شود. موفق باشید