مشاوره حقوقی رایگان - اعسار در چک

سلام .
اینجانب آپارتمانی را فروخته و تحویل دادم اما خریدار برای تنظیم سند نمی آید و مانده ثمن معامله را پرداخت نمی کند .
پس از اخذ گواهی عدم حضور به بنگاه املاک رفته و چک تضمین سند ( به مبلغ مانده ثمن ) که خریدار در املاک گذاشته بود را گرفتم ولی برگشت نزدم .
دادگاه حکم داده فروشنده ( یعنی من ) میتوانسته و می تواند برای وصول چک اقدام نماید ! و من در مقابل کارسازی و تادیه چک ملزم به تنظیم سند شدم
این چک متعلق به خریدار نیست و پشت چک را نیز امضا نکرده است .
الان باید چیکار کنم؟
1. اگه صاحب چک اعسار بزنه تقسیط میکنن ؟
2.از مقررات معاملات معوض نمیشه استفاده کرد ؟ که اعسارشو رد کنن ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه صادر کننده چک طرف معامله نبوده ممکن است دعوی اعسار پذیرفته شود