مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. شوهرم منو از خونه بیرون کرده منم شکایت کردم برای استرداد جهیزیه و نفقه و مهریه.
همین که ماشین شوهرم توقیف شد، ایشون اومدن دنبال من ولی من نرفتم. چون میدونم فقط بخاطر ماشین اومده بود. چون نرفتم میدونم نفقه بهم تعلق نمیگیره ولی مهریه چطور ؟ من قصدم طلاقه ولی مهریه رو میخوام. تو دادگاه باید چی بگم؟ شنیدم اگه قاضی مطمعن بشه که زن قصد جدایی داره، مهریه رو ممکنه ندن یا خیلی سخت باشه گرفتنش
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام شما حق مطالبه مهریه خود را قطعا دارید اما طبق قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی و اعسار ایشان هم حق اعلام اعسار و‌ تقاضای تقسیط مهریه شما را دارد.