مشاوره حقوقی رایگان - حمل با جرثقیل بدون اجازه و بدون مرتکب شدن جرمی

سلام
دیروز من موتورم رو جلوی ساختمان نیمه کاره پارک کردم و بعد از حدود 3-4 ساعت برگشتم و دیدم موتورم نیست.
پرس و جو کردم کاسبای اونجا گفتن توی این خانه‌ای که موتور شما جلوش پارک بوده دزدی شده. مأموران نیروی انتظامی فکر کردن این موتور برای همون دزدان هست و با جرثقیل حملش کردن و بردنش.
میخاستم بدونم میتونم از اون مأموری که موتور من رو دستور حمل با جرثقیل رو داده شکایت کنم ؟