مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم و تجاوز به عنف و زنا

با سلام. اگه به کسی تجاوز شه و پزشکی قانونی هم تایید کنه و پرونده تو بازپرسی باشه و اینکه فرد متجاوز مدعی باشه طرف خودش خواسته اما ضرب و شتم صورت گرفته که خلافش رو ثابت میکنه حتی برادر اون خانم هم به شخصه سررسیده و اون خانم رو نجات داده. از طرفی فرد متجاوز از برادر اون خانم شاکیه بدلیل کتک خوردن .. ایا برادر اون خانم شاهد محسوب نمیشه!! و اینکه وقتی نتیجه پزشکی قانونی همون روز اول اعلام شده فرد متجاوز نباید دستگیر شه؟
بعلاوه اینکه طرفین دوست بودن اما اون فرد متجاوز بارها اون خانم رو مورد ضرب و شتم و حتی تهدید به اینکه گوشی و رم خانم رو گرفته و بارها ازشون عکس هم گرفتن و تهدید کردن اگر شکایت کنی یا به کسی بگی عکساتو پخش میکنم تا خانوادگی خودکشی کنید. این پیام تو تلگرام بود اما اسکرین شات پیام هست که با شماره طرف ثبت شده. ولی مشکل اینجاست اون آقا دیلیت اکانت زده. پیام رو همون زمان چندین نفر خوندن حتی خواهر اون خانم و اینکه خواهرشون بارها شاهد کبودی ها و زخم های خواهرش بوده اما دلیل اصلی که تجاوز بوده رو نمیدونسته.. بازپرس پیامهارو درصورت داشتن شاهد پذیرفتن اما ظرف یک هفته.. از اونجایی که شاهدی که تمام اتفاقات رو میدونن به دلیل بیماری اجازه رفتن به شهر یگه ای رو ندارن بازپرس قبول نکردن شاهد تو شهر خودش شهادت بده.. ایا میتوان در جلسه دادگاه همون شاهد یا خواهرخانم با توجه به چیزهایی که میدونن بیان شهادت بدن یا نه؟ ممنون ازهمگی شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اثبات تجاوز وزنای به عنف سخت ودشواراست که یاباید زانی چهارباراقرارکندیاچهارشاهد مرد دیده باشند لکن میتوان از متهم شکایت ضرب وجرح عمدی تهدید شکایت کرد

پرسشگر :

تنها کسی ک شاهد بوده برادرم بوده.. واینکه البسه و یسری مدارک دیگه بوده ک ارائه و تایید شدن حتی پزشکی قانونی گفته ک از فرد متجاوز هم ازمایش میگیرن تا تطبیق بدن..اینها دلایل کافی محسوب نمیشن؟شکایت شده حتی برای ضرب وجرح پزشکی قانونی تایید ونامه فرستاده

رویا جاجرمی

رویا جاجرمی :

شما میبایست به عنوان صرب و جرح عمدی و همچنین دریافت دیه اقدام نمایید اثبات تجاوز به عنف بسیار مشکل و دارای شرایط خاص است ، در رابطه با اقدام بازپرس نیز از انجا که رسیدگی به شکایت تجاوز به عنف در صلاحیت دادگاه کیفری استان هست در صورت احراز مجرمیت دادگاه تکلیف به صدور قرارتامین کیفری متناسب با نوع مجازات و ادله دارد. پاینده باشید .