مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه محدودیت 11

سلام من گواهینامه 3 خودم 4 سال گرفتم رفتم برا 2 گفتن محدودیت 11 داری گفتم چیه جسمانی بعدش رفتم پلیس 10 گفتن زدن بلامانع است ولی محدودیت 11 میگن حق ثبت نام پایه 2 ندارد چیکار کنم بنظرتون
از نظر سالم بودن خدا سالم آفرید بعدش ناسالم کردن مارو آیا کمیسیون دوباره بدم حقیقت سالم از خدا سالم بدون ایراد چاره کجاست لطفا راهنمایی کنید بنده عاشق رانندگی ماشین دارم

پاسخ ها :

محدودیت 11 در گواهینامه رانندگی کد 11 محدودیت رانندگی گواهینامه رانندگی