مشاوره حقوقی رایگان - محدودیت رانندگی

سلام. ببخشید من در سال 1395 گواهینامه پایه3 گرفتم خودم الان کشنده دارم و میخوام گواهینامه پایه یک و دو را بگیرم ولی در پشت گواهینامه در محدودیت رانندگی منفی 11 نوشته شده که چند سال پیش رفتم پایه دو بگیرم در آموزشگاه به من گفتند تو تا آخر عمر نمی تونی پایه دو بگیری من حدودا 6 سال وانت داشتم تا به حال اصلا تصادف نداشتم نمره منفی نداشتم اصلا تا به حال پرونده قضایی نداشتم علت این محدودیت رانندگی هم بخاطر خالکوبی و چند خودزنی کوچک فقط در دست راستم هستند که در دوران نوجوانی در مدرسه اتفاق افتاده الان من چه جرمی دارم که تا آخر عمر باید گواهینامه نگیرم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شورا و كميسيون بايد به لحاظ تعادل روحي و اعصاب و مشكلات خودآزاري نظر دهند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع شما در کمسیون بررسی باید شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما از اموزشگاه بمرس برابر کدام ماده و بند و تبصره قانونی بعد به دیوان عدالت اداری شکایت کن

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر نظر قطعی باشد در کمیسون های مختلف بررسی شده صرفا می‌توان از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد تایید کمیسیون پزشکی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

درخواست بدهید و پیگیری نمایید دوباره در کمیسیون پزشکی موضوع شما بررسی خواهد شد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نظر کمیسیون و سپس در صورت پاسخ منفی از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام‌
اعتراض کنید و درخواست رسیدگی در کمیسیون پزشکی دهید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود کمیسیون باید تایید کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نظر کمیسیون مربوطه ملاک است ، اگر اعتراضی دارید باید درخواست خود را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
از راهنمایی رانندگی سوال کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

باید مورد تایید کمیسیون پزشکی قرار گیرد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام موضوع باید در کمیسیون پزشکی بررسی شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مجدد در کمیسیون مطرح کنید تا رسیدگی گردد