مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی شکایت از بازی اینترنتی داخل ایران

سلام. چند تا سوال حقوقی داشتم.
1- برای شکایت از بازی اینترنتی داخل ایران از کدام قانون و چه ماده ای باید استفاده کرد؟
2- کجا باید شکایت را ثبت کرد که سریعتر به نتیجه برسد؟
3- اینکه من شهرستان هستم و مدیر مسئول آن سایت احتمالا تهران است ، نهایتا چه میشود؟ آیا در ادامه ی پرونده من بعنوان شاکی باید بروم تهران؟
4- برای هر یک از جرائم زیر ماده قانونی را به معرفی کنید تا بتوانم از آن در دادگاه استفاده کنم. باتشکر

جرائم این سایت از دید من:

1- در این سایت ثبت نام کردم و یک اکانت گرفتم و برای آن اکانت خودم 200 هزار تومان هزینه کردم و طلای بازی در آن سایت رو گرفتم. بعد ادمین سایت بدون دلیل موجه اکانت من رو مسدود کرد.(تصرف مال غیر یا کلاهبرداری)

2- پشتیبانی سایت مشکلات پیش آمده برای به اکانت من در سایت را رفع نکرد. و بجایش دائم تهدید به مسدود کردن اکانت من در سایت کرد. در حالیکه در خود سایت گفته شده مشکلات پیش آمده را به پشتیبانی اطلاع دهید. (ترک فعل یا عدم پشتیبانی درست)

3- گرافیک بازی تبلیغ شده در صفحه ی اصلی سایت با گرافیک بازی در سایت تفاوت داشته و کیفیت گرافیکی خود بازی از عکس های تبلیغاتی موجود در صفحه ی اصلی کمتر است.(تبلیغ دروغ)

4- گفتن این جملات از طرف ادمین سایت به من ( تهمت زدن ):
نمیدونم از طرف شخصی هستید یا هرچیزی که سعی در ایجاد تقلب و مشکل در سایت است و افترا میزنید.
کاربر عزیز شما فقط فقط قصد در تخریب داشته و هدف شما چیز دیگری است و با ایرادات نابجا و غلط خود سعی در بر هم زدن نظم و قوانین سایت دارید.

پاسخ ها :

شکایت از بازی اینترنتی شکایت از سایت اینترنتی بازی اینترنتی