مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی مهریه از طریق ثبت

با سلام. بعد از مراجعه به دفتر خانه و گرفتن برگه های اجرائیه ی مهریه و رفتن به اداره ثبت: چند روز بعد ابلاغ برای همسر فرستاده میشه؟ چون به من گفتن از طریق ثنا ارسال میشه جدیدا. و با پست نیست
و این که در جلسه اول رسیدگی در اداره ثبت من باید مطالبه کنم تعدای سکه ای که میخواهم را؟ یا اول تامین خواسته لازمه
اصلا مراحلش چیه؟
و این که نیم عشر دولتی را از مرد میگیرند؟ زن حق اجرا میدهد ؟؟ مبلغش زیاده؟؟ اگه لازمه زن هزینه دادرسی در ثبت بدهد میگن میتونه و کیا براش یه درخواست بنویسه که دادرسی به ثبت ندهد.؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در اداره ثبت هزینه دادرسی گرفته نمیشود.
چنانچه مالی یافت شد از آن مال نیم عشر اجرایی کسر میشود