مشاوره حقوقی رایگان - ارائه دادخواست اعسار در جواب اجراییه مهریه از طریق اداره ثبت

با عرض سلام و خسته نباشید. مدتی هست که با همسرم به مشکلاتی برخوردیم و در نتیجه این مسائل، ایشون 14 سکه از 114 سکه مهریه رو از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشتن و من رو ممنوع‌الخروج کردن.برای دادن دادخواست اعسار، به یکی از دفاتر خدمات قضایی هم مراجعه کردم، اما اون جا گفتن ما تا حالا اینجور موردی ندیدیم که بشود در پاسخ به اجراییه مهریه از طریق ثبت، دادخواست اعسار داد و باید منتظر بشوی تا از طریق دادگاه مهریه رو اجرا بگذارند و بعد دادخواست اعسار بدی. البته خودشون هم شک داشتند انگار و دقیق نمیدونستن چطوری هست.
حالا من میخواستم بدونم که آیا میتونم در این شرایط دادخواست اعسار بدم یا نه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در خصوص اجرای ثبت، مطابق رای وحدت رویه 723 مورخه1390/1027، دعوی اعسار در دادگاه ممکن و رای آن جهت تقسیط در واحد اجرا لازم الاجراست

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر اجراییه صادر شده میتوانید اعسار دهید

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

بله میتوانید دادخواست اعسار ارائه بدهید و حکم قطعی دادگاه در احرای اسناد لازم الاجراست

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام. خیر. توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت مطالبه از طریق دادگستری پس از محکومیت قطعی دادخواست اعسار ثبت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید حکم محکومیت از دادگاه صادر شده باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم طبق قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی فقط راجع به اجرائیه صادره ازسوی محاکم قضائی میتوان دادخواست اعسار داد.یعنی محکوم به موضوع رای قطعی دادگاه باشد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

مطابق قانون توسعه بله امکان پذیر هست