مشاوره حقوقی رایگان - تصادف سر چهارراه

بنده با ماشین پراید پشت ماشین کامیون حامل بتن حرکت می کردم که سر چهار راه که دو قسمت می شد ایشان به سمت راست پیچید که بنده سمت راست او بودم و بیشتر ماشین بنده از ماشین او جلوتر بود بعد برخورد بنده جلوتر حرکت کردم و ایشان صبر نکرد تا سر چهار راه که پلیس بود بیاید و رفت حتی کارت شناسایی نیز نداد و سمت چپ ماشین بنده از قسمت بنزین تا بالای چراغ اسیب دیده است مقصر چه کسی است؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تشخیص مقصر در صلاحیت افسران و کارشناسان راهنمایی و رانندگی است. اما در خصوص اقدامات حقوقی می توانید ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بگیرید مبنی بر تعیین مقصر و تعیین خسارت . سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید