مشاوره حقوقی رایگان - موبایل

با سلام من یک گوشی داشتم که نو بود و استفاده نشده بود و طی یک آگهی با یک خریدار معاوضه کردم و مبلغی را هم به عنوان ما به تفاوت برای خریدار واریز کردم
حین معامله هم هردو طرف گوشی ها را دیدیم و مشکلات و معایب آن ها را هم دیدیم و با رضایت معامله انجام شد.
اما خریدار که مبلغی هم از من گرفته بود طی تماس تلفنی بعد از یک هفته ادعا میکند که گوشی شما خراب است و مشکل دارد و روشن نمیشود. با توجه به اینکه گوشی ها به روئیت هردو طرف رسیده و با تمام موارد موافق بودیم هردو طرف، آیا در صورتی که شکایتی انجام شود ، محکوم میشوم یا خیر؟
هیچ قولنامه و نوشته ای هم تنظیم نکردیم و بحثی از فسخ قرارداد هم نکردیم و از کجا معلوم گوشی از دست ایشان خراب نشده باشد ؟ چون نو بود.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با سلام بستگی به عیب پیش امده دارد که نیاز به زمان برای مشخص شدن ان عیب هست یا نه مثلا اگر باطری باشد در هر صورت خیار عیب و اعلان فسخ فوری است و به جهت گذشت مدت در صورتی که کارشناس تعیین نماید و بگوید مربوط به قبل از خرید بوده است صرفا شما باید مابه التفاوت قیمت سالم و معیوب رابدهید