مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد پرونده که بی گناهان حبس دادن

بنده یه سوال داشتم میخواستم بپرسم ایا مرد نامحرم زن نا محرم را بزند لباسشو پاره کند جرم نیست اگه هست چرا قضات محترم در این مورد کم کاری می کنند در شهر ما این اتفاق رخ داده ولی مرد نامحرم هیچ گونه جرمی براش ندادن ولی برای زن که کتک خورده لباسش پاره شده جزای نقدی دادن در صورتی که مرد نامحرم رفته سر خونه کتک زده فحاشی کرده چون زن پول و پارتی ندارد ولی شاهد دارد نمیتواند به قضایی بفهماند که همچین اتفاقی افتاده درصورتی که مرد پارتی پول دارد زن بدبخت را محکوم کرده خواهش مندم این موضع را اقای رئیسی پیگیری نماید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پرونده باید توسط وکیل مطالعه شود. در شهرتان به وکیل مراجعه کنید