مشاوره حقوقی رایگان - ضرب‌ و شتم

5سال پیش از بستگانم به من دستم آسیب زده ولی من شکایتی نکردم اما دستم آزرده هستش و نمیتونم راحت کار کنم میتونم الان ازش شکایت کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید چه مستنداتی دارید
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکایت کیفری نتیجه نمی‌دهد زیرا مشمول مرور زمان است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر زمان زیادی گذشته است مگر نامه پزشکی قانونی داشته باشید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر قادر به اثبات باشید بله
پزشکی قانونی نمی تواند اظهارنظر کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شاهد دارید و نظریه پزشکی قانونی ان زمان را دارید بلی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از لحاظ کیفری خیر قابل مجازات نیست ولیکن موجب سلب حقوق شما نیز نخواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان شکایت کیفری بعد از پنج سال وجود ندارد و موضوع مشمول مرور زمان شده است.
شما صرفا می توانید بابت دیه خود دادخواست بدهید و دیه آسیب وارده را مطالبه کنید
برای طرح دادخواست باید حتماً شاهد و دلیل کافی برای اثبات ورود آسیب داشته باشید در غیر این صورت طرح دعوا نتیجه ای نخواهد داشت.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
صرفا بابت مطالبه دیه میتونید اقدام کنید البته درصورت اثبات آسیب از طرف مقابل

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله و باید مدرک اثباتی داشته باشید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بابت مطالبه دیه میتونید اقدام کنید البته درصورت اثبات آسیب و مقصر

زهره بهرامی

سرکار خانم زهره بهرامی :

سلام نمیتوانید مشمول مرور زمان شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر آن موقع نامه پزشکی قانونی اخذ نکرده باشید متاسفانه خیر ، مشمول مرور زمان شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مشمول مرور زمان شده است و اقدامی نمی توان صورت داد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام الان دیگر خیر نمی‌توانید شکایت کنید از باب مسئولیت مدنی می‌توان اقدام کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید ولی باید آنرا اثبات نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جرم ضرب و جرح طبق ماده 614 قانون تعزیرات مجازات درجه 5 دارد و طبق ماده 105 قانون مجازات مرور زمان تعقیب آن 7 سال است پس شما دیگر نمی توانید از ایشان شکایت کنید. ولی دریافت دیه وابسته به زمان خاصی نیست و شما می توانید دیه را با اثبات انتساب جرم به ایشان مطالبه نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه دلائل کافی دارید صرفا جهت اخذ دیه می توانید اقدام نمایید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
با گذشت 5 سال موضوع مشمول مرور زمان کیفری و فاقد جنبه جزایی است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید ادعای خویش را اثبات کنید . پزشک قانونی نظریه نمیدهد شامل مرور زمان میشود

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

بسته به میزان آسیب وارده و درجه بندی جرم است که آیا شامل مرور زمان گردیده است یا خیر اما در حالت کلی که این سوال مطرح شده باتوجه به قابل گذشت بودن آن در صورتی که میزان آسیب کم باشد دیگر قابل پیگیری کیفری نیست

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با سلام-از لحاظ کیفری شامل مرور زمان شده و لی از لحاظ حقوقی در صورت داشتن ادله می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی موضوع شما شامل مرور زمان شده است