مشاوره حقوقی رایگان - آیا سربازی که حین خدمت دچار مشکل تکلم و اعصاب روان شده و پادگان آموزشی از زیر بار مسئولیت شانه خالی میکن

در حین آموزش در پادگان عجبشیر بدون هیچ دلیل خاصی دچار مریضی شده و پادگان به هیچ وجه قبول نمی کند و کل هزینه های بیمارستان را شخصا پرداخت کرده چه راهی برای درمان و آینده این بچه وجود دارد لطفا کمک کنید خدا خیرتان بده راهنمایی کنید

پاسخ ها :

نبی اله لطفی

نبی اله لطفی :

استان :

سلام شکایت کیفری علیه یگان خودتون مطرح کنید