مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مذهب از شیعه به سنی

سلام
با توجه به اینکه شیعه و سنی مسلمان هستند آیا تغییر مذهب از شیعه به سنی در حکم ارتداد است ؟
و اگر کسی این کار را انجام دهد اعدام و زندان دارد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پدر بیامرز در مذهب اهل تسنن چه دیدی که میخواهی سنی شویی و در مذهب شیعه چه اندازه مطالعه و غور کردی که قوه تمییز و و انتخاب پیدا کردی سرت درد نمکنه بزن به دیوار .......!!!؟؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مذهب شیعه را چقدر اباد کردی که حالا میخواهی مذهب تسنن و نیز اباد کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
خیر ارتداد نیست
بهتر است بفکر نان باشید خربزه آب است