مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام. من به یک نفر بدهکار بودم و و ایشان بنده رو به خاطر پرداخت نکردن بدهی کتک زدن و فحاشی کردن در حضور دوتا از شاگردهای مغازه خودش من هم شکایت کردم و الان انکار میکنه میگه من نه فحاشی کردم نه این آقا رو کتک زدم شاهدی هم ندارم چکار باید بکنم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام باید بتوانید ثابت کنید گواهی پزشکی قانونی بگیرید و شکایت کنید یکی از دلایل اثبات دعاوی کیفری سوگند و نیز علم قاضی است که می تواند به شما کمک کند موفق باشید