مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

در مورد جدایی زوجین وقتی مرد یکطرفه خواستار جدایی می‌باشد و می‌گوید اقدام به شکایت کرده ولی هنوز هیچ ابلاغیه ای دست زوجه نرسیده و میگه جلسه مشاوره قبل از طلاق صادر شده و گفتن خودش به تنهایی باید به مشاوره بره میخوام بدونم آیا این حرف صحت دارد و بدون حضور زوجه این مشاوره انجام می‌شود ؟ و میشه بدون اینکه هیچ گونه اطلاع رسانی‌به زوجه بشود این جلسات برگزار می‌شود ؟

پاسخ ها :

مشاوره طلاق از طرف مرد مشاوره طلاق طلاق از طرف مرد طلاق قوانین طلاق