مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

باسلام خدمت عزیزان پاسخگو
یه همسایه داریم منطقه مسکونی به صورت ویلایی یه شهرستان 200 هزار نفره، سه تا خونه بعد ما داخل یه کوچه هستیم، ایشون از نظر روحی روانی مشکل داره جوری که خانوادش ترکش کردن و تنها زندگی میکنه تعدادی زیادی پرنده های جورواجور و مرغ و خروس داخل حیاط داره که همیشه سروصداش همه رو آزار میده ، درختای خونش انقدر بزرگ شده که نصف کوچه رو گرفته و به هیچ وجه رسیدگی نمیکنه ، تقریبا شبیه یه جنگل شده خونه ، حتی روی پشت بام درخت کاشته که باعث تعجب همه شده ، حتی همسایه دیوار به دیوارش بدلیل اینکه مسن هستند و رودروایسی دارند شاکی نشده جوری که کل دیوار خونش نم زده ، عصرا برگای درختارو جمع میکنه و آتیش میزنه که دودش همه جارو میگیره و کولری که روشن هست همشو تو منزل ما میاره و همه زندگیمون بوی دود گرفته ، باهاشم که صحبت میکنیم میگه خونمه دلم میخواد و فوش میده، میگن شیمیاییه و عقل کلا از دست داده ، ما نمیدونیم چجوری باهاش برخورد کنیم که اجر شیمیایی بودنشم ضایع نشه ، منتظر راهنمایی شما هستیم ممنون

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

نسبت به متصرفات خود حق هرگونه اقدام دارد به شرط آنکه باعث ضرر به غیر نشود، و چنانچه اقدام به سر و صدا و آتش زدن و ایجاد دود و آلودگی می نماید می توانید با تهیه استشهادیه از ساکنین اقدام به شکایت از ایشان نمایید.