مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری وابسته شدن محل کار بدلیل مشکلات مالی و ورشکستگی

سلام ممنونم از سایت خوبتون و اجرتون با خدا. سوالم اینست که بنده 15سال سابقه بیمه دارم در داروخانه ای مشغول بکار شدم و کارفرما گفت بصورت آزمایش چندماه بیا بعد تصمیم گیری میکنیم و من 8ماه انجا کار کردم که یکماه پیش متوجه شدم که داروخانه بسته است هرچه تلفن و تلاش کردم نتوانستم ایشان را ببینم و شایعه شده بدلیل یکسری بدهیهای شخصی مالی پلمپ کرده اند بعد از 28روز به من تلفنی گفت که تعدیل کارگری دارم و شما اخراجید منهم قبل 30روز رفتم دفتر پیشخان و اقدام بیمه بیکاری کردم حال لیست بیمه 3 و 4 من را رد نکرده ولی 6ماه سابقه انجا با بیمه دارم حال سامانه کد پیگیری به من داد که 10روز است که در دست بررسی است ایا روند بیمه بیکاری در شرایط کنونی چقدر طول میکشد و دیگه اینه ممکنه بخاطر نداشتن قرارداد به من بیکاری ندهند و یا 2ماه بیمه ای که رد نشده

پاسخ ها :

نبی اله لطفی

نبی اله لطفی :

استان :

سلام به اداره کار مراجعه کنید