مشاوره حقوقی رایگان - چگونه پولی را که نقدا پرداخت کرده ام را ثابت کنم

سلام خوبین من بابت رنگ موهام مبلغ 400 هزار تومن پرداخت کردم. 100 هزار کارت کشیدم و 300 هزار نقدا پرداخت کردم حالا اون خانوم زده زیرش. چطور ثابت کنم که پرداخت کردم اون 300 تومن رو نقد بهش. مرسی

پاسخ ها :

اثبات پرداخت وجه نقدی اثبات پرداخت وجه پرداخت وجه نقدی پرداخت وجه