مشاوره حقوقی رایگان - به شخصی پول داده ام بدون دریافت رسید و حتی بدون شاهدی الان قبول نمی کند که پول را از من گرفته

با سلام من در یکی از فرمانداری های کشور کار میکنم و از شهرداری مامور به خدمت هستم که قرارداد من با پیمانکار شهرداری است و با خود شهرداری هم رابطه استخدامی ندارم یک روز ذیحساب فرمانداری از من خواست که به عنوان کاپرداز کار کنم و گفت برای تو از فرماندار حکم میگیرم ولی نگرفت چون فقط نیروی رسمی می تونه کارپرداز باشه بعد از چند وقت شماره حساب من را خواست و به یکی از شهرداری ها داد و آن ها هم به حساب من بابت انتخابات پولی رو ریختن و کارت من رو ازم گرفت و کارت به کارت کرد و مبلغ قابل توجهی را به حساب خودش انتقال داد.بعد از چند وقت دوباره شماره کارت من رو گرفت و به حساب من پول ریختن مقداری از آن را به صورت نقدی از بانک گرفتم و به ذیحساب دادم و بعد از آن چند فقره چک فرمانداری رو به اسم من صادر کرد که با امضا ذیحساب و فرماندار بود باز مقداری از آن را به صورت نقدی از بانک گرفتم و به ذیحساب دادم دادم و بعد از آن با ورود سازمان بازرسی به فرمانداری من را خواستن و از من بابت پول ها و هزینه کرد سوال کردن و من راستشو به آن ها گفتم که پول ها رو به ذیحساب تحویل دادم و آن ها از ذیحساب سوال کردن آیا پول ها رو از من تحویل گرفته که ذیحساب گفته که پولی رو از من دریافت نکرده . و فاکتور های هزینه کرد من رو ازم گرفت و به بازرسی داد و چند فاکتور به آن اضافه کرد که حدود 90% از پول هایی که من به او داده بودم بود و بازرسی از من سوال کرد که فاکتور ها مورد تایید من میباشد یا نه که من به آنها گفتم که این چند فاکتور مورد قبول من نیست و صوری می باشد و بازرسی از صاحب مکانی که فاکتور های صوری رو گرفته پرسیده و او هم گفته که فاکتور ها صوری هست . و به راننده فرماندار هم یک فقره چک فرمانداری رو داده و او هم مثل من پول رو بدون رسید به ذیحساب داده و بازرسی بجز این مورد به یکی از پروژه ها هم گیر داده که ذیحساب در آن نقش داشته . الان من چگونه ثابت کنم که پول ها رو به ذیحساب دادم در ضمن ذیحساب در حال تهیه کرن فاکتور های صوری می باشد و از نظر سازمان بازرسی از من سوء استفاده شده و می دانند که بیگناه هستم ولی مهم قاضی هست که حکم میده ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی دقیق اسناد و مدارک دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به بررسی دقیق اسناد و مدارک دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام نیاز به بررسی دقیق اسناد و مدارک دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید