مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

سلام من مالک ثانویه در مسکن مهر هستم که در سال 93 با صلح نامه و وکالت رسمی خریدم و سال 94 در عمران مسکن مهر نقل و انتقال انجام شده. و در سال 97 نیز پنج برگی دریافت کردم . برای اضافه واریزی که حدود 4 میلیون بود مراجعه کردم میگن حساب از 94 مسدود هست با این اوضاع نه میشه اضافه واریزی بردارم نه میتونم خونه که الان به نامم هست و حتی عرصه انرا خریدم بفروشم. میگن چون نفر اول که صاحب امتیاز است بدهی مالی به یک شخص دارد. خب این چه ربطی به من دارد که نقل و انتقالم انجام شده و حتی در فرم انتقال واحد حقوقی اعلام کرده که تا این تاریخ نامه مبنی بر توقیف وجود ندارد. تاریخ تنظیم نامه دادگاه برای 10اذر 94 است و نامه حقوقی مبنی بر عدم توقیف تاریخ 20 اذر 94 است. ایا وقتی بنده سال 93 خریدم و سال 94 هم رسما نقل و انتقال صورت گرفته چرا بایستی همچنان با نفر اول مرتبط باشه. ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
برای اینکه مالکیت شما تثبیت شود و بتوانید از پرداختی مازاد نسبت به مسکن مهر استفاده کنید شماره پرونده توقیفی را از همان مسکن مهر بگیرید و به عنوان ورود ثالث به پرونده به عنوان ذینفع وارد شوید و خواسته را طی دادخواستی به قائم مقامی مالک اصلی مطرح کرده و اجازه نقل و انتقال و مطالبه وجوه مازاد واریزی انجام دهید برابر قانون در آن پرونده نسبت به شما هم به عنوان وارد ثالث اگر رای صادر شده باشند تصمیم گیری می شود و اگر رای صادر نشده باشد و پرونده مفتوح باشد به عنوان صاحب حق تمامی حقوق خود را اعم از نقل و انتقال و ما زاد پرداختی مالک اصلی را دریافت نمایید