مشاوره حقوقی رایگان - توقیف و مزایده مسکن مهر

من به خاطرمشکلات با همسرم درخواست طلاق دادم و مهریه خودم رو اجرا گذاشتم همسرم فقط خونه مسکن مهر داره که اونم با شراکت هم خریدیم ولی مدارک همه به اسم ایشون هست ،الان خونه رو اجاره داده و از هرکی پرسیدم میگن که یک خونه مسکن مهر مستثنیات هست و نمیتونم بابت مهریه بگیرم من یک بچه هم دارم ،آیا اینکه من هم برای خونه پول پرداخت کردم و خونه الان توی اجاره هست دلیل نمیشه که خونه رو بابت مهریه بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خونه اگر زوج در آن ساکن نباشد مستثنیات دین محسوب نمی شود و معمولاً با درخواست توقیف موافقت می شود.
برای مبلغی که پرداخت کرده اید می توانید دادخواست بدهید.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر در آن سکونت داشت قابل توقیف نبود ولی چون مستاجر دارد قابل توقیفه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
طبق قانون خانه شما جز مستثنیات دین محسوب نخواهد شد و قابل توقیف و مزایده است و

و شما میتوانید دادخواست اثبات شراکت و اثبات مالکیت نسبت به سه دانگ ملک را به طرفیت زوج اقامه نمایید و با ارائه دلایل و مستندات دعوا را اثبات نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اینکه شما به نوعی شریک در مسکن مهر هستید نیاز به اثبات دارد و مستلزم ثبت دادخواست به خواسته اثبات مالکیت به استناد فیش‌های واریزی می‌باشد. این مساله سوای مبحث مهریه است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخیص مستثنیات دین بودن در هر حال با دادگاه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تنها ملک زوج باشد قابل توقیف نیست اما تگر مال دیگری دارد میتوانید معرفی و توقیف نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نسبت به مبلغی که پرداخت کرده اید

دادخواست مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصول می بایست در آن ملک سکونت داشته باشید تا جزو مستثنیات دین قرار بگیرد در این خصوص نظر متفاوت است اما شما می‌توانید مبلغ خود را دریافت کنید