مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اخذ سند تک برگ برای ملک قدیمی دارای سند منگوله دار

سلام و عرض ادب

ملکی به بنده ارث رسیده (انحصار وراثت انجام شده قبلا) که سند آن مربوط به سال 1354 است و در قوانین جدید به علت اینکه در 60 متری رودخانه است، داخل حریم رودخانه قرار گرفته است. می‌خواهم برای دریافت سند تک برگ اقدام کنم.

سوال اول اینکه آیا می‌توانند در مالکیت من بر این زمین، ایرادی وارد کنند و سند تک برگ ندهند؟

ثانیا مراحل دریافت سند تک برگ برای این زمین چگونه است؟ آیا استعلامات خاصی از سازمان‌هایی مثل آب و فاضلاب لازم دارد؟ اگر بله، آیا اول باید به سازمان آب و فاضلاب مراجعه کنیم یا ابتدا به سازمان ثبت اسناد و اخذ دستور برای استعلام از سازمان آب و فاضلاب؟

با تشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

به دفترخانه رجوع کنید