مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام

تورو خدا زود جواب بدین در کودکی تو سن 5سالگی عموی حرومزاده من به من تجاوز کرده بعد از 25 سال من تازه متوجه شدم احتمالا تو خواب به من تجاوز کرده ، چون من چیزی متوجه نشدم و اینکه خواستگارای زیادی دارم و خیلی از اونا رو از روی قیافه رد میکنم ، به من گفتن تو کودکی بهت تجاوز شده که تو انتخاب همسر مشکل داری و اینکه پوست من سفید بوده و بعد از سن 5 ،6 سالگی پوستم تیره و دارای لک شده و مشاوره به من گفته علت لک پوست بارداری خارج از رحم بوده (آیا از روی این نمیشه چیزی فهمید) خواهش میکنم به من توضیح بدید برا اثبات اینکه به من تجاوز شده چیکار باید کنم ، پزشکی قانونی باید برم یا متخصص زنان

پاسخ ها :

جواد فراز مهر

جناب آقای جواد فراز مهر :

سلام اول بایستی از طریق دادسرا طرح شکایت کیفری نمایید تا به پزشکی قانونی معرفی شوید