مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رهن از موجر

سلام وقتتون بخیر ... من مستاجر خانه ای هستم مبلغ چهل میلیون تومن خانه ای رو رهن کردم که قرارداد آن 1/7/99 به پایان میرسد. و برای تمدید هم به توافق نرسیدم.. بخاطر همین من اول شهریور به موجر اعلام کردم که من دنبال خونه میرم شما هم مستاجر جدید بیار و پول رهن منو اماده کن تا برای دریافت کلید خونه جدید مشکلی نداشته باشم تا اینکه ایشون تماس گرفتن مستاجر گرفتن و گفتن برای 25 شهریور آماده اومدن هستن شما میتونی توی این زمان خونه رو تخلیه کنی .. من چون خونه جدید برای اجاره پیدا کردم موافقت کرده و تقاضای مبلغی پول رهن از موجر برای بستن قرارداد خونه جدید کردم. ایشون مبلغ پانزده میلیون تومن چک رو که از مستاجر جدید خود برای قرارداد گرفته بودن به من دادن و من رسیدی که ایشون داخل یه برگه به مضمون اینکه من مبلغ پانزده میلیون به شماره چک فلان دریافت کردم و قبول میکنم تا تاریخ 25 شهریور خانه رو تخلیه کنم امضا نمودم و زبونی بهشون گفتم که بعد تخلیه تا تسویه حساب و بقیه پول رهن رو حساب نکنید کلید رو تحول نمیدم و ایشون هم موافقت کردن... از آن جا که از همسایه هامون شنیدم که موجر ما در پس دادن پول رهن مستاجرها کمی اذیت میکنه . آیا لازم هست که اظهارنامه پر کنم. از انجایی که از رسیدی هم که امضا کردم کپی یا عکس هم نگرفتم که داشته باشم نگرانم میکنه ولی از چکی که بهم داد و امروز 15 شهریور نقد کردم عکس دارم. بنظرتون کاری لازم هست مثل اظهارنامه پر کنم که بعدن ادعای چیزی نکنه. با تشکر . از وقتی که میزارین.. منتظر پاسخ میمونم.. یا حق

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله بهتر است حتما اظهارنامه تنظیم کنید تا بعد ادعایی مطرح نشود