مشاوره حقوقی رایگان - سوال بیمه ای حقوقی

هنگام تصادف بیمه رد بدل نشد و قرار بود با هم کنار بیاییم بعد از ده روز طرف شکایت کرده بعد شش ماه حکم محکومیت گرفته و پرونده در اجرای احکام هست و بیمه نامه بعد تصادف تمام شده و در شرکتی دیگه بیمه کردم ،، حالا بحث 5 روز بعد تصادف و در دست نداشتن بیمه نامه قبلی و تعمیر خودرو زیان دیده ، ایا باعث خلل در گرفتن خسارت نمیشه،، ممنونم

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

عبارت پنج روزه در قانون بیمه اعتباری نداره و می‌توانید شکایت مطرح کنید اما در بحث اثبات ورود خسارت ممکنه به مشکل بر بخورید